Get Adobe Flash player

Ajánlatunk

ne tekintse meg, ha nem akar több száz féle diszitőelemből, szegélylécből, csillárdiszből, diszitőoszlopból válogatni!

Segitségükkel azonban alkalma nyilhat lakását, üzletét vagy irodáját igazán egyedivé, reprezentativvá varázsolni,  esztétikusan disziteni, hogy az Ön háza valóban az Ön izlése szerint létrehozott OTTHONa legyen.

Oldalunkon találhat többféle különleges gipszkarton álmenyezeti megoldást, egy teljesen új falikárpitot, a LEDEKORŽ bőrtapétát, valamint sokféle, igényességgel megvalósitott gipsz stukkó munkát. Talán valamelyiket Ön is szivesen látná irodájában vagy Otthonában.

Jó szemlélődést kivánunk és ne feledje: Egy több száz éves tradició, új dimenzióban.

Cégünket azzal a határozott elképzeléssel, hogy újraélesszünk egy többszáz éves tradicióval rendelkező, de a közelmúltban kissé elfeledett szolgáltatást. Ma már természetes, hogy a modern épitészet sem az egyhangú, kopár, uniformizált épületeket és belső tereket jelenti. Cégünk által gyártott gipsz és műkő szegélyek, oszlopok, csillárdiszek, rejtett világitások és fali diszek, valamint az általunk forgalmazott folyékony tapéták és szárazépitészeti anyagok az Ön lakásába készültek. Termékeink segitségével alkalma nyilhat lakását, üzletét vagy irodáját igazán egyedivé, reprezentativvá varázsolni. Széles választékunkkal készen állunk mind az antik, mind a modern épületek belső tereit és külső homlokzatát esztétikusan disziteni, hogy az Ön háza valóban az Ön ízlése szerint létrehozott OTTHONa legyen.

Cégünk és partnereink teljeskörű szolgáltatást nyújtanak Önnek a külső és belső átalakitási és diszitő munkáira. Ha kell megtervezzük az Ön által elképzelt belső teret, legyártjuk az egyedi diszitőelemeket, biztositjuk a szükséges segédanyagokat és az Ön igényeinek megfelelően kivitelezzük otthonát. Palettánkon 2003 márciusától szerepel a LEDEKOR bőrtapéta, mely a magyarországi Leder Line Kft találmánya és szabadalma, melynek Szlovákiában kizárólagos forgalmazói vagyunk. A LEDEKOR változatos szinskálájával a mindennnapok szürkeségét tehetjük kellemessé és változatossá. A LEDEKOR 100%-ban természetes alapanyagból készül, kiválló hő- és hangszigetelő, és folyékony felhordásának köszönhetően egyszerűen, toldásmentes és esztétikus felület érhető el akár bonyolult ives boltozatokon is.

A gipszkarton álmenyezetek, válaszfalak elkészitéséhez nem csak a szükséges fém profilokat, épitőlemezeket, festékeket és a többezer négyzetméteres kivitelezői tapasztalatot tudjuk biztositani, hanem a szükséges segédanyagokat is. Az álmenyezetbe beépithető neon armaturákból, pontmegvilágitásokból, szigetelőanyagokból is igyekszünk a lehető legnagyobb választékot biztositani, hogy Önnek ne keljen több helyről beszereznie ezeket. Nyugodtan elmondhatjuk: belsőépitészeti és külső rekonstrukciós problémáival abban a tudatban fordulhat hozzánk, hogy egy igen komoly szakmai tudással és háttérbázissal rendelkező szakembergárda orvosolja gondjait.